Inainte de a ne gandi ce vitamine contine si cat de bine sau rau ne fac alimentele pe care le punem in farfurie, mancam cu ochii, cu nasul, din pofta ce ne-o genereaza cele auzite. Stim in mare ce e bine, de ce trebuie sa ne ferim, care alimente putem sa le consumam cu moderatie, insa nu stiu cati dintre noi se gandesc atunci cand gatesc pentru cateva zile sau doar pentru masa pe care urmeaza sa o manance la "aportul de sanatate". Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, se aplica si in acest segment al vietii.
Si mie imi place combinatia:)Nu vad de ce nu ar fi una reusita:)
RăspundețiȘtergereMa bucur Dia. Ce sa-i faci sunt gusturi si gusturi. :)
RăspundețiȘtergereIn orice exista atat parti bune,reusite cat si nereusite,ceea ce conteaza este ca noi sa ne simtim bine si impacate chiar si cu cele nereusite si sa stim sa le dam o alta "fata" mai buna.
RăspundețiȘtergereCa bine zici Ela :)
RăspundețiȘtergere